Načerpejte inspiraci pro zařízení vašeho bytu, domu, rezidence i kanceláře

03.05.2014 12:16

Osobní přístup, rychlost, kvalita a spolehlivost. A především spokojený zákazník. To je krédem firmy B-Mark, která se od roku 1995 zabývá prodejem nábytku, shrnovacích dveří, koupelnových doplňků (sanity), ratanu či proutěných drobností.

U nás si každý vybere

B-Mark, Marek Boruta je obchodní firma se sídlem v Ústí nad Labem. Aktuálně máme dvě prodejny v Ústí nad Labem, které nabízejí svým zákazníkům velmi široký sortiment nábytku, a to jak nábytek v nejmodernějším designu, tak klasického provedení.

Prodáváme zde úplný nábytkářský sortiment včetně nábytku kancelářského. Zároveň je zde nabízen bohatý výběr doplňkového zboží. Naši nabídku doplňuje i prodej dle katalogů. Samozřejmostí jsou komplexní služby zákazníkům - úvěrový prodej, platba kartami, poradenství, zákaznický servis, doprava atd. Dopravu zajišťujeme smluvními dopravci, kteří mají speciálně upravené vozy a jsou plnými profesionály ve svém oboru.

Věříme, že na našich stránkách načerpáte inspiraci, naleznete dobrý tip na vylepšení interiéru, zařízení Vašeho bytu, domu, rezidence či kanceláře. V případě přání nebo dotazů nám neváhejte napsat nebo zavolat. Nejlépe nás rovnou navštivte v našich prodejnách.

Naším zájmem je nabídnout všem zákazníkům kvalitní produkty za přijatelné ceny, v co možná nejkratších dodacích lhůtách a vše k Vaší naprosté spokojenosti.

Kategorie sortimentu:

Sedací soupravy, Pohovky, Obývací stěny, Ložnice, Dětské pokoje, Kuchyně, Jídelny, Matrace a polštáře, Kancelářský nábytek, Předsíňové stěny a botníky, Koupelny a koupelnové doplňky, Ratanový doplňkový nábytek, Shrnovací dveře a polstrování.

Na eshopu je jen zlomek nabízeného sortimentu, více najdete na prodejnách nebo v katalozích, které jsou na prodejnách k dispozici. Stejně tak vzorníky látek jsou na eshopu jen některé, postupně doplňujeme. Na prodejně jsou k dispozici všechny dostupné vzorníky našich výrobců.

Dodací doba zboží, pokud není skladem, je dva až osm týdnů.

Zpět

Kontakt

Oldřich Hájek - citytalk.cz
Hornická 275
Meziboří
43513

604315995

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode