Potřebujete něco převézt a nemáte vozík? Litvínovská Luma přišla s novinkou: půjčí vám ho

03.05.2014 12:01

Litvínov – Potřebujete si na zahrádku přivézt fůru písku, vyklidit sklep, přivézt si novou pračku, ale nemáte vozík? Půjčí vám ho v litvínovské Lumě. Firma sídlící v areálu bývalého ČSAD v Nádražní ulici v Litvínově a zabývající se mimo jiné prodejem písků, štěrků či drtí přišla v těchto dnech s novinkou pro své zákazníky.

V Lumě v Litvínově v areálu bývalého ČSAD si nově můžete půjčit přívěsné vozíky.

„Z důvodu poptávky jsme pořídili dva vozíky. Naši zákazníci si je nemusí půjčovat jen na odvoz materiálu, ale i pro osobní potřebu," říká Karel Říha ze společnosti Luma Litvínov. Přijedete, složíte vratnou tisícikorunovou kauci a vozík je váš na dobu, kterou budete potřebovat. Za hodinové půjčení zaplatíte padesátikorunu, na 24 hodin můžete mít vozík za 250 korun. Ložná plocha vozíku má 1,1 na 2 metry a největší technická povolená hmotnost je 750 kilogramů.


Novinka v nabídce materiálů: Okrasné kameny

V nabídce společnosti Luma Litvínov nenajdete jen několik druhů písku, štěrku a drtě, ale také široký sortiment uhlí. Zakoupit si tam zákazníci mohou rovněž zeminu a beton. V prodeji je také plyn v propan-butanových lahvích. „Novinkou v prodeji jsou okrasné kameny," připomněl Karel Říha. Lomový kámen si v Lumě můžete pořídit už od jednoho kusu.


Zakoupit si lze i jen vozík materiálu, stejně jako objednat odvoz jakéhokoliv množství na místo dle přání zákazníka. „Přijedeme po dohodě na určitou hodinu, a to i během soboty," říká Karel Říha ze společnosti Luma Litvínov, která na trhu působí od roku 2011. Odběratelům vycházejí ve firmě maximálně vstříc. „Snažíme se splnit přání zákazníků ještě v den objednávky," dodal Karel Říha.

Otevírací doba je v pracovní dny od 7 do 15.30 hodin, v sobotu od 8 do 12 hodin. Pokud potřebujete vědět cenu materiálu a dopravy, napište na e-mail info@lumalitvinov.cz nebo zavolejte na telefon 731 88 66 55 místo dodání, požadované množství určeného materiálu. „Kalkulaci uděláme obratem a v co nejkratší době o ní informujeme zákazníka," podotkl Karel Říha.

Zpět

Komu jsou určené naše služby
  • obce a města - máte pocit, že se o dění ve vašem městě či obci málo píše? My to změníme
  • úřady - potřebujete dát vědět o novinkách ve vašem sektoru? Seznámíme s nimi média a veřejnost
  • firmy - máte výrobek, o kterém by měli všichni vědět? Poskytujete jedinečné služby? Chcete zvýšit svůj obrat? Dáme o vás vědět novinářům, zveřejníme tiskové zprávy na našich zpravodajských webech
  • hudební kluby - že na vaše koncerty nechodí dostatek lidí? Možná o nich neví. To se s námi změní
  • volnočasové organizace - chcete pozvat veřejnost na vámi pořádané akce? My to zařídíme

 

Kontakt

Oldřich Hájek - citytalk.cz
Hornická 275
Meziboří
43513

604315995

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode