Přihlašte děti na tábor: Na Klínech si užijí pohyb, krásnou přírodu, čerstvý vzduch a spoustu zajímavých aktivit

03.05.2014 12:10

Klíny – Hledáte na letošní prázdniny zábavu pro své děti a zvažujete, že je pošlete na tábor? Nevšední dobrodružství a spoustu sportovních aktivit a zážitků si připravili na léto pro děti ve Sport areálu Klíny, a to hned v několika termínech a variantách – s ubytováním a ve formě příměstského tábora.

Lanová dráha ve Sport areálu Klíny.

„Naši zkušení instruktoři na každý den připraví bohatý program sestavený z mnoha aktivit a po celou dobu tábora budou děti pod jejich dohledem," říká Alena Dalecká, jednatelka sportovní a zážitkové agentury Zimlet Klíny, která tábory pořádá. Děti budou ubytované v Chatě Emeran II, doprava na místo bude individuální.

Táborníci ve věku od šesti do patnácti let si mohou vyzkoušet lanový park, sjezd na koloběžkách a zpátky sedačkovou lanovkou, lezení na umělé stěně, soutěže o zajímavé ceny a k táborům neodmyslitelně patřící večerní táboráky. Instruktoři mají připravené i speciální lesní hry "Zpátky do pravěku", lesní Olympijské hry, "bojovku" - hledání ztraceného mamuta ZIMLETíka či Talent show.

„Děti se mohou těšit také na návštěvu zvířecí farmy, jízdy na koni, výlet do přírody s kreativní náplní, koupání nebo dobrodružnou noc s přespáním ve stanech," vypočítává z dalšího programu Alena Dalecká.


TERMÍNY
turnus: 6.7. – 13.7. 2014 (od neděle do neděle)
turnus: 27.7. – 3.8.2014 (od neděle do neděle)

Děti se budou stravovat v restauraci Emeran, dostanou CD s fotkami z každodenních aktivit a užijí si i v případě nepříznivého počasí. Na Klínech totiž mají vlastní sportovní halu s lezeckou stěnou

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR

Pro děti z Mostu, Litvínova a okolí mohou rodiče zvolit i druhou variantu bez ubytování, a to příměstskou formou. „Každý den děti na Klíny přivezeme a v podvečer odvezeme z Klínů zpět domů autobusem," říká Alena Dalecká.

JAK SE PŘIHLÁSIT?

V případě zájmu o přihlášení Vašeho dítka na tábor posílejte na email zimlet.kliny@gmail.com tyto informace (nejpozději do 20.6.2014):

  • jméno a příjmení dítěte, datum narození dítěte a bydliště dítěte
  • jméno, příjmení a telefonní číslo jednoho z rodičů
  • zdravotní stav dítěte, popř. omezení ze zdravotních důvodů
  • termín a variantu kurzu (A nebo B), o který máte zájem
  • v případě varianty příměstského tábor napište, kde bude dítě nastupovat (Most nebo Litvínov)
  • Dotazy zodpoví Alena Dalecká prostřednictvím telefonního čísla +420 602 223 428 nebo e-mailu zimlet.dalecka@gmail.com
  • bližší informace najdete na webu www.kliny.cz

O AREÁLU

Sport areál Klíny, ve kterém se tábor uskuteční, se nachází v krásném horském prostředí s nádhernou přírodou a je moderně vybaven. Jde o rodinné středisko umístěné ve východní části Krušných hor, vzdálené pouhých 5 km od hranic s Německem, 6 km od Litvínova, 65 km od Drážďan a 95 km od Prahy.

V letním období může nabídnout svým návštěvníkům nepřeberné množství outdoorových i indoorových aktivit. Zároveň však uspokojí i ty, kteří touží po nerušeném odpočinku a poklidné dovolené. Ve spojení s krásnou přírodou, která vás určitě překvapí svou rozmanitostí, je Sport areál Klíny ideálním místem pro zábavu a relax pro celou rodinu.

Zpět

Komu jsou určené naše služby
  • obce a města - máte pocit, že se o dění ve vašem městě či obci málo píše? My to změníme
  • úřady - potřebujete dát vědět o novinkách ve vašem sektoru? Seznámíme s nimi média a veřejnost
  • firmy - máte výrobek, o kterém by měli všichni vědět? Poskytujete jedinečné služby? Chcete zvýšit svůj obrat? Dáme o vás vědět novinářům, zveřejníme tiskové zprávy na našich zpravodajských webech
  • hudební kluby - že na vaše koncerty nechodí dostatek lidí? Možná o nich neví. To se s námi změní
  • volnočasové organizace - chcete pozvat veřejnost na vámi pořádané akce? My to zařídíme

 

Kontakt

Oldřich Hájek - citytalk.cz
Hornická 275
Meziboří
43513

604315995

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode