Na koloběžce z kopce dolů, lanovkou či dodávkou zpátky nahoru! Užijte si terénní koloběžky na Klínech

08.05.2014 13:35

Klíny – Neobvyklý adrenalinový zážitek si můžete dopřát ve Sport areálu Klíny. Vydejte se lesními cestami, ostrými klopenými zatáčkami, při kterých těsně míjíte stromy, přes boule a skoky, po sjezdovce. Vezměte si terénní koloběžku a vyzkoušejte svoji zručnost a odvahu. Jízdu si užijí milovníci rychlosti, ale i úplní začátečníci.

Na terénních koloběžkách se zároveň může projet až šest lidí. Foto: Citytalk.cz

 

Konstrukce koloběžky s odpruženou vidlicí, širokou stupačkou, pevnou kostrou a dvojicí kotoučových opravdu ostrých brzd vám dovolí přesně takovou jízdu, na kterou si troufnete. Vybrat si můžete ze dvou variant.

Sjezd do Litvínova

Unavujícího tlačení koloběžky na místo, odkud jste vyrazili, se nebojte. Když dojedete desetikilometrovým sjezdem až do Litvínova skrz Šumenské údolí, zpět na Klíny vás vyveze dodávka. Sjezd je nutné rezervovat tři dny předem. „Najednou může jet až šest lidí," říká Alena Dalecká, jednatelka Agentury ZIMLET Klíny, která poskytuje celoroční sportovní a zážitkové aktivity v klínském sportovním areálu. V ceně za sjezd je zapůjčení šesti koloběžek a šesti přileb, doprovod instruktora a odvoz z Litvínova zpět na Klíny.

Koloběžkou dolů, lanovkou nahoru

Když zvolíte kratší variantu s dojezdem na konci sjezdovky, zpět na start pojedete lanovkou. Koloběžka vám v takovém případě bude sloužit jako jízdenka. „Lanová dráha ale bude v provozu až od 14. června, kdy oficiálně zahajujeme letní sezonu," upozorňuje Alena Dalecká. Půjčovné na tyto jízdy se počítá na hodiny a věřte, že Vás ježdění z kopce dolů bude bavit stejně jako lyžování v zimě. Kancelář s půjčovnou koloběžek naleznete vpravo od výstupu z lanovky pod lezeckou stěnou (chata s nápisem Lyžařská škola).

O areálu

Sport areál Klíny se nachází v krásném horském prostředí s nádhernou přírodou a je moderně vybaven. Jde o rodinné středisko umístěné ve východní části Krušných hor, vzdálené pouhých 5 km od hranic s Německem, 6 km od Litvínova, 65 km od Drážďan a 95 km od Prahy.

V letním období může nabídnout svým návštěvníkům nepřeberné množství outdoorových i indoorových aktivit. Zároveň však uspokojí i ty, kteří touží po nerušeném odpočinku a poklidné dovolené. Ve spojení s krásnou přírodou, která vás určitě překvapí svou rozmanitostí, je Sport areál Klíny ideálním místem pro zábavu a relax pro celou rodinu.

Kontakt a rezervace

kancelář ZIMLET Klíny s půjčovnou: 602 223 428
e-mail: zimlet.kliny@gmail.com

Zpět

Tiskové zprávy

1 | 2 | 3 | 4 >>

Kontakt

Oldřich Hájek - citytalk.cz
Hornická 275
Meziboří
43513

604315995

Vítáme Vás na stránkách naší PR agentury

Chtějte víc. Chtějte to nejlepší. Chtějte profíky. Máme přehled. Máme zkušenosti. Máme nápady. A spoustu zákazníků, kteří nás mají stejně rádi jako my je. Jsme jim totiž vždycky k dispozici - a oni to ví.

 

PR a marketing je to, co nás baví, co umíme. Pracujeme rádi - a je to vidět. Když se totiž cokoli dělá s láskou, vrátí se to.

 

Stejně jako se vracejí i naši klienti.

 

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode