Snadné prachy: Ve městě budou schované peníze, stačí si pro ně přijít!

13.08.2014 12:15

Most – Přijít k penězům je tak snadné! Redakce zpravodajského serveru e-mostecko.cz se rozhodla trošku pomoci lidem v regionu s nejvyšší nezaměstnaností. A bude rozdávat peníze. Řekneme vám, kam si pro ně přijít.

„Po vzoru tajemného amerického milionáře, který schovává peníze po městě a lidé při jejich hledání doslova šílí, jsme se rozhodli udělat něco obdobného. Od prvního září budeme v týdenních intervalech ukládat na různá místa v Mostě, Litvínově a dalších lokalitách částky vždy v minimální výši pět set korun," říká Oldřich Hájek z online deníku e-mostecko.cz. „Stačí si je vyzvednout," dodal.

Co musí lidé udělat pro to, aby se dozvěděli, kde peníze jsou? "Nic složitého, vše jsme maximálně zjednodušili. Stačí sledovat webové stránky, kde den dopředu oznámíme částku, kterou jsme uschovali, a čas, který bude vymezený na pátrání po ukrytých bankovkách," vysvětluje Oldřich Hájek.

Půl hodiny před začátkem hledání upřesní reportéři na webu www.e-mostecko.cz lokalitu. Ve chvíli, kdy budou peníze na svém místě, na facebookovém profilu místo ještě zpřesní. Obvykle bude na hledání určených třicet minut.

Malý tip: abyste měli zprávy ihned u sebe a mohli rychle reagovat, dejte profilu e-mostecko.cz na facebooku „to se mi líbí". Uživatelé chytrých telefonů s Androidem si mohou navíc do svých přístrojů zdarma stáhnout aplikaci z obchodu Google Play, která vás upozorní na poslední články v našem zpravodajství. Najdete ji pod jménem e-mostecko.cz :)

Tomu se říká Snadné prachy.

Zpět

Tiskové zprávy

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Kontakt

Oldřich Hájek - citytalk.cz
Hornická 275
Meziboří
43513

604315995

Vítáme Vás na stránkách naší PR agentury

Chtějte víc. Chtějte to nejlepší. Chtějte profíky. Máme přehled. Máme zkušenosti. Máme nápady. A spoustu zákazníků, kteří nás mají stejně rádi jako my je. Jsme jim totiž vždycky k dispozici - a oni to ví.

 

PR a marketing je to, co nás baví, co umíme. Pracujeme rádi - a je to vidět. Když se totiž cokoli dělá s láskou, vrátí se to.

 

Stejně jako se vracejí i naši klienti.

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode