Smolný víkend mosteckých jezdců při supermotu: Potkal je defekt pneumatiky a pád

04.05.2014 11:48

Petr Dolejš z mosteckého Moto Most Clubu těsně po pádu. Foto: Moto Most Club

Petr Dolejš z mosteckého Moto Most Clubu těsně po pádu. Foto: Moto Most Club

 

Most - Tým Moto Most Clubu se vydal uplynulý víkend na první podnik Mezinárodního Mistrovství České republiky (MMČR) v kategorii supermoto. Šlo o první testování a dolaďování motocyklů.

Supermoto je specifickou disciplínou, která je směsicí silničních závodů, motokrosu a ploché dráhy. Za Moto Most Club v této motoristické disciplíně závodí Petr Dolejš v kategorii S3 Veterán a Ladislav Havej v kategorii S3 Mx cup.

„Tento víkend byl zároveň prvním testováním, v sobotních volných trénincích jsme dolaďovali motocykly. Bohužel je nebylo pro tento podnik v našich podmínkách kde vyzkoušet,“ říká Ladislav Havej.

V neděli byli již Mostečtí připraveni závodit. Havej měl hned v seznamovacím tréninku defekt zadní pneumatiky, tudíž v tréninku nepokračoval. V kvalifikaci se jezdcům Moto Most Clubu nepodařilo zajet čas, se kterým by byli spokojeni, a do společného závodu startovali z páté řady. První závod naši jezdci dokončili i přes povedený start Haveje na konci startovního pole. V druhé jízdě Dolejš v posledním kole závodu po kolizi se soupeřem upadl a závod nedokončil.

Další podnik MMČR Mogul Supermoto se jede 25. května v Písku.

Další informace o klubu: www.motomost.cz.

Zpět

Tiskové zprávy

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Oldřich Hájek - citytalk.cz
Hornická 275
Meziboří
43513

604315995

Vítáme Vás na stránkách naší PR agentury

Chtějte víc. Chtějte to nejlepší. Chtějte profíky. Máme přehled. Máme zkušenosti. Máme nápady. A spoustu zákazníků, kteří nás mají stejně rádi jako my je. Jsme jim totiž vždycky k dispozici - a oni to ví.

 

PR a marketing je to, co nás baví, co umíme. Pracujeme rádi - a je to vidět. Když se totiž cokoli dělá s láskou, vrátí se to.

 

Stejně jako se vracejí i naši klienti.

 

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode