V Třebízi se v sobotu jede přebor Čech v motokrosu. Na závody se chystají také mostečtí jezdci

29.05.2014 07:41

Třebíz, Most – Přebor Západních, Středních a Severních Čech se v sobotu od 12.30 hodin koná na motokrosové trati v Třebízi u Slaného. Jedná se o další podnik v rámci seriálu Motul Cup. Pořadatelé slibují nezapomenutelnou atmosféru opravdových závodů. Startovat tam budou také mostečtí jezdci z Moto Most Clubu.

Trať, na které se závodí už deset let, prodělala v uplynulých sezónách několik změn a letos bude hostit také Mistrovství České republiky juniorů družstev. „Diváci v areálu jistě ocení jeho přehlednost, díky které jim na trati neunikne žádný ze soubojů, o které jistě nebude nouze," uvedl Stanislav Štros z MX Třebíz. Vstupné činí 50 Kč pro dospělé, děti do 12 let mají vstup zdarma. Parkování je zajištěno také zdarma. „Během závodního dne je v občerstvení na výběr z více jak 25 pokrmů domácí kuchyně a velké množství teplých i studených nápojů," dodal spolupořadatel závodů Tomáš Cibrik.

V depu a na trati budou vidět jezdci přeborových kategorií a mezi nimi i několik jezdců z Mezinárodního Mistrovství České republiky. Sobotního přeboru se zúčastní také Moto Most Club. „Chtěl bych za námi pozvat všechny příznivce našeho klubu a motokrosového sportu. Přijeďte se podívat na naše hobby, na to, co nás baví," vzkazuje Ladislav Havej z mosteckého klubu. Mostečané se během posledního víkendu ukázali na Mistrovství ČR v supermotu v Písku, kde se pohybovali v polovině startovního pole.

Jezdci v tomto podniku mohou startovat s licencí AČR typu A,B,C. Trať bude řádně naoraná a nakropená. Po každém startu bude vyhlašován „holeshot", za který bude jezdec odměněn. V každé kategorii obdrží první tři jezdci hodnotné ceny.

 

Popisek: Trénink na sobotní závody v motokrosovém areálu v Třebízi. Foto: citytalk.cz/Oldřich Hájek

Zpět

Tiskové zprávy

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Kontakt

Oldřich Hájek - citytalk.cz
Hornická 275
Meziboří
43513

604315995

Vítáme Vás na stránkách naší PR agentury

Chtějte víc. Chtějte to nejlepší. Chtějte profíky. Máme přehled. Máme zkušenosti. Máme nápady. A spoustu zákazníků, kteří nás mají stejně rádi jako my je. Jsme jim totiž vždycky k dispozici - a oni to ví.

 

PR a marketing je to, co nás baví, co umíme. Pracujeme rádi - a je to vidět. Když se totiž cokoli dělá s láskou, vrátí se to.

 

Stejně jako se vracejí i naši klienti.

 

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode