VIDEO: Rodiče mají pro své děti zájem o netradiční tábory. Klíny nabízejí třeba zábavu v lanovém parku

24.05.2014 10:41

Klíny – Tématicky zaměřené a pobytové tábory jsou v čele zájmu rodičů v Ústeckém kraji. Mezi netradiční tábor, který přinese nevšední dobrodružství a spoustu sportovních aktivit, patří také ten ve Sport areálu Klíny. Děti si užijí spoustu zábavy třeba v lanovém parku, na terénních koloběžkách či na lezecké stěně. Lanový park ale není určen jen pro táborníky, navštívit a vyzkoušet si jej může každý.

Na tábory na Klínech v několika termínech a variantách, s ubytováním a ve formě příměstského tábora, mohou rodiče své potomky dál hlásit. „Volná místa ještě jsou," uvádí Alena Dalecká, jednatelka sportovní a zážitkové agentury Zimlet Klíny, která tábory pořádá.

„Naši zkušení instruktoři na každý den připraví bohatý program sestavený z mnoha aktivit a po celou dobu tábora budou děti pod jejich dohledem," říká Alena Dalecká. Děti budou ubytované v Chatě Emeran II, doprava na místo bude individuální.

Táborníci ve věku od šesti do patnácti let si mohou vyzkoušet lanový park, sjezd na koloběžkách a zpátky sedačkovou lanovkou, lezení na umělé stěně, soutěže o zajímavé ceny a k táborům neodmyslitelně patřící večerní táboráky. Instruktoři mají připravené i speciální lesní hry "Zpátky do pravěku", lesní Olympijské hry, "bojovku" - hledání ztraceného mamuta ZIMLETíka či Talent show. „Děti se mohou těšit také na návštěvu zvířecí farmy, jízdy na koni, výlet do přírody s kreativní náplní, koupání nebo dobrodružnou noc s přespáním ve stanech," vypočítává z dalšího programu Alena Dalecká.

O LANOVÉM PARKU

V lanovém parku si prověříte svou zdatnost a odvahu a pořídíte si i bezpečný adrenalinový zážitek. Park obsahuje 15 překážek umístěných mezi stromy ve výšce od 3 do 5 metrů. Každý dostane celotělový úvazek s jistícím setem a přilbu, absolvuje základní proškolení a hned poté se pustí do zdolávání překážek. Pokud si budete chtít vyzkoušet svoji zručnost a odvahu, stačí se domluvit na telefonní čísle 602 223 428 nebo mailem na adrese zimlet.kliny@gmail.com.


TERMÍNY

turnus: 6. 7. – 13. 7. 2014 (od neděle do neděle)
turnus: 27.7. – 3. 8. 2014 (od neděle do neděle)


Děti se budou stravovat v restauraci Emeran, dostanou CD s fotkami z každodenních aktivit a užijí si i v případě nepříznivého počasí. Na Klínech totiž mají vlastní sportovní halu s lezeckou stěnou

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR

Pro děti z Mostu, Litvínova a okolí mohou rodiče zvolit i druhou variantu bez ubytování, a to příměstskou formou. „Každý den děti na Klíny přivezeme a v podvečer odvezeme z Klínů zpět domů autobusem," říká Alena Dalecká.

JAK SE PŘIHLÁSIT?

V případě zájmu o přihlášení Vašeho dítka na tábor posílejte na email zimlet.kliny@gmail.com tyto informace (nejpozději do 20.6.2014):

• jméno a příjmení dítěte, datum narození dítěte a bydliště dítěte
• jméno, příjmení a telefonní číslo jednoho z rodičů
• zdravotní stav dítěte, popř. omezení ze zdravotních důvodů
• termín a variantu kurzu (A nebo B), o který máte zájem
• v případě varianty příměstského tábor napište, kde bude dítě nastupovat (Most nebo Litvínov)
• Dotazy zodpoví Alena Dalecká prostřednictvím telefonního čísla +420 602 223 428 nebo e-mailu zimlet.dalecka@gmail.com
• bližší informace najdete na webu www.kliny.cz

O AREÁLU

Sport areál Klíny, ve kterém se tábor uskuteční, se nachází v krásném horském prostředí s nádhernou přírodou a je moderně vybaven. Jde o rodinné středisko umístěné ve východní části Krušných hor, vzdálené pouhých 5 km od hranic s Německem, 6 km od Litvínova, 65 km od Drážďan a 95 km od Prahy.

V letním období může nabídnout svým návštěvníkům množství outdoorových i indoorových aktivit. Zároveň však uspokojí i ty, kteří touží po nerušeném odpočinku a klidné dovolené. Ve spojení s krásnou přírodou, která vás určitě překvapí svou rozmanitostí, je Sport areál Klíny ideálním místem pro zábavu a relax pro celou rodinu.

Zpět

Tiskové zprávy

1 | 2 | 3 >>

Kontakt

Oldřich Hájek - citytalk.cz
Hornická 275
Meziboří
43513

604315995

Vítáme Vás na stránkách naší PR agentury

Chtějte víc. Chtějte to nejlepší. Chtějte profíky. Máme přehled. Máme zkušenosti. Máme nápady. A spoustu zákazníků, kteří nás mají stejně rádi jako my je. Jsme jim totiž vždycky k dispozici - a oni to ví.

 

PR a marketing je to, co nás baví, co umíme. Pracujeme rádi - a je to vidět. Když se totiž cokoli dělá s láskou, vrátí se to.

 

Stejně jako se vracejí i naši klienti.

 

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode